Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Raila

08.11.2016 16:41
Hei, Oli hauska lukea sukuselvityksiäsi. Isomummuni (isänäidinäiti) oli Katri Tahvontytär Rehunen Kivennavan Haapalasta. En ole missään muualla nähnyt Rehusen suvun historiaa, joten kiitoksia! Yhteisiä sukuhaaroja meillä on Savossakin, eräs 1700-luvun esiäitini oli Margareta Hoffren Kuopion Haminalahdesta. Hänen isänisänsä oli luutnantti Johan Hoffren, kirkkoherra Henrikin poika. Myös Argillanderien kanssa on yhteinen esi-isä kaukaisilta ajoilta, vouti ja ties mikä rajapäällikkö ja kartanoitten perustaja Johan Argillander 1600-luvulta. Terveisin Raila

Vastaus:

Heips! Oikein mukava saada yhteys henkilöön jonka kanssa on useampi yhteinen esi-isä ja äiti.
Olen sairaana ,mutta kunhan piristyn katselen arkistoani.Lähettelenpä sitten postia sinulle.
Kiva kun otit yhteyttä.
- anja -

Nimi: Laura

29.09.2016 11:09
Hei. Mun äiti on Kierikkalan tyttöjä syntyjään ja hänen kotitaloaan kutsutaan Pekkalaksi. Luulen aika varmasti että kyse on samasta Pekkalan talosta. Onko sulla tarkempaa tietoa talon rakennusvuodesta yms, historiasta? Kun mua kiinnostaa ihan hirmuisen paljon. Eikä oikein ole keneltä kysyä. Äitikään ei varmaksi tiedä. Terkuin Laura

Vastaus:

Hei. Olen yrittänyt lähettää sähköpostia,mutta nytkin aamusta kaikki tuli minulle takaisin. Vika jossain? En ymmärrä.Mielellään haluaisin yhteyden kanssasi.
Kyllä minulla tietoa Pekkaloista on ja mielelläni sinulle annan.Jotain tiedän talohistoriastakin.Olen harrastanut sukututkimusta ja siten löysin Kierikkalankin. Olen pari kertaa käynyt kierrellessäni esi-isien paikkoja.
Katsotaanpa nyt ja keksitään jotain yhteyden saamiseksi.
- anja -

Nimi: RailiPuu

08.08.2015 14:08
Moikka.
Pomsahdin sivullesi kun etsiskelin suvussani esiintyviä sukunimiä. Olen vastikään innostunut etsimään esipolviani. Minunkin polveni tulee Hoffrenista, Westerisistä, Turusista.
Olen itseasiassa tosi yllättynyt kuinka paljon olen löytänyt ja tietysti saanut paljon apua monilta ihanilta ihmisiltä suvun etsintään.On ollut mukava matkata kirkonkirjojen maailmaan, välillä hieman tummaa ja lukukelvotonta, mutta palkitsevaaa.

Ihanat sivut sinulla, sain niistä taas uutta intoa etsintääni.
Sukua ollaan

Hyvää jatkoa sinulle.

Vastaus:

 Tervehdys.
Kirjoitanpa sinulle s-postia iltapäivästä.Missäpä kohtaa mahdamme kohdata/erota ? Arvuuttelen että jos alkupää yhteinen niin nähtävästi Turusissa "haaroitumme".......Minua kaveri auttoi Valentin Westerissä.Pitkään hain enkä ymmärtänyt että hän on Ruotsista.Kaveriapu oikein hyvä asia kun joku takkuaa. Sitä koittaa itsekin avittaa.
Mukava kohdata sukulainen  Kiva että otit yhteyttä.

Nimi: HenkkaP

08.05.2015 21:35
Moro, Mummeli. Kiinnostava tuo Hoffrén-suku. Itekkin polveudun siitä, tarkemmin Toivalan Hoffréneista, joka on ilmeisesti suurin sukuhaara.
Hyvää kevättä!

Vastaus:

Moro,moro,Henkka.Me olemme sit varmaan jonkun polven serkkuja.Minä olen sitä Leppävirran porukkaa Hoffreneja joskin sukunimi vaihtunut muuksi kun välillä on naispuolisia,siis sekalinjaa.Meidän yhteinen esi-isä lie Kuopion kirkkoherra Hoffren.Hyvää kevättä itsellesikin täältä Satakunnasta.

Nimi: Raimo

22.03.2015 11:48
Terveiset Lahdesta.
Vanhasen sivuilla oleva Matti Antinpoika Romu ja hänen vaimonsa Helena Vanhanen vihtty 1857, niin Matti on minun ukin isän veli
isäni puolelta.

Vastaus:

Tervehdys Raumalta Lahteen. Tuttu kaupunki.Taitaapi viedä sinun sukujuuret Pölläkkälään.Helena Vanhasen juuret Paakkolasta ja sieltä Vuosalmelle sukuun Karjalainen jonka 1721 syntynyt Matti Karjalainen toi Kirvun Mertjärveltä Vuosalmelle avioiduttuaan Mari Rämön kanssa.Helena Vanhasen äiti on Valkjärven uudestakylästä. Kirjoittelenpa sinulle huomenna.

Nimi: Anneli

25.01.2015 18:16
Onpa kauniit ja mielenkiintoiset sivut. On kiva, että olet jaksanut kerätä näin paljon tietoja. Nyt kun sain tietoa isoäitini Katri Vanhasen suvusta, herää mielenkiinto isoisän Viljami Rautiaisen ja hänen isänsä Aleksanteri Rautiaisen suvusta. Äiti kertoi, että Rautiaiset olisivat aikoinaan muuttaneet Äyräpäähän Imatran seudulta.

Vastaus:

 Minulla voi olla yllätys sinulle.Sinulla ja minulla on Rautiaisiin yhteys samaan sukupuuhun joskin roikun siinä avioliittojen kautta Vuosalmella.Tarkistan vielä.Katrin aviomies Viljami Aleksander "Ale" Rautiainen s.21.4.1884 Vuosalmella.Isä Juhana Mikonpoika Rautiainen on ottanut vaimon Lehikoisten suvusta. Lehikoisia on muuttanut Muolaan Punnukseen joten kenties on Alen äidistä kysymys kun Imatrasta puhutaan.Rautiainen suku on vanha Vuosalmelainen suku.Olipa hyvä vinkki joten huomenna tarkistelen Imatraa ja ympäristöä.Palailen asiaan sähköpostilla.Nyt "potslojo" ja hyvää yötä. Oli kiva saada yhteys sukulaiseen suku Vanhasessa.
Lisäänpä tähän 27.1 että perimätieto Rautiaisten tulosta Imatran seudulta voi pitää paikkansa.Etelä-Karjalassa on paljon Rautia nimisiä.Vuosalmella tämä sukuhaara ainakin 1700 luvun alkupuolelta asti.

Nimi: Liisa

23.10.2013 19:08
Tervehdys Itä-Suomesta
Pompsahdin kotisivullesi Mälkölä –haulla.
Onko Hanna Koistin arvoitus selvinnyt? Jos laittaisin minäkin lusikkani soppaan ja ehdottaisin, että Hanna saattaisikin olla ehkä Johanna. Näin päättelin kun löysin digiarkistosta pari perukirjaa. Kallaisten kylässä Johan Koistilla on tyttäriä, joista yksi on Johanna s. 1763.

Vastaus:

Kiitos,Liisa.On nyt selvinnyt kun sinä sen selvitit.
http://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?b id=3951&pnum=52
Rippikirja Muolaa,Kallais.Eli isä Johan Koisti ja vaimonsa Catarina ja perheessä 1763 syntynyt Johanna.

Nimi: Markku Lainas

30.07.2013 11:14
Kiitos, kun sain vierailla Sinun kotisivuillasi. Kiljusen sukuhaara on minun sukuhaaraani äitini kautta. Pidetääpä yhteyttä.

Vastaus:

 Myöhä pietää yhteyttä ko kerra yhteys saatii.Miust on ain mukava ko otetaa yhteyttä. Ja sukulaisiiha myö ollaa mut sinne sukupolvii taa mänöö mei yhteine esisä ja esäiti.Mut siel Paakkolas hyö on eläneet ja myö ollaa viijennet serkukset vai mite se kuuluu sannoo.
Mukavii päivii siul manal männeint sukupolvii kans.Monenlaist aikaa hyö on eläneet ja historia myllerryksiis olleet ja lakkiikii on luettu monel viisii vuos sattoi aikan.
Terveisii ja kysy ja kerro jos/kun virheitä huomaat.
- anja -

Nimi: Hannu

20.03.2013 08:44
Hei, meillä on 1 yhteinen sukuhaara, joka jakaantuu Tahvo Rehusen jälkeen. Isän-äidin-äidin-äitini Katri Rehunen (myöh. Hasanen)on Tahvon tytär jälkimmäisestä avioliitosta Saara Tolvasen kanssa. Tahvon isä on minullakin Juho Rehunen ja ukki Påhl Rehunen. Esittäisin Tahvon äidiksi Anna/Hanna Koistia, joka on syntynyt Muolaan Lehtokylässä rippikirjan mukaan 1761 ja jonka vanhemmat olisivat Jöran Koisti ja Brigitta Inkinen (RK Muolaa 1776-93 Lehtokylä .

Vastaus:

  Terve. Oomme sit puolsukulaisia ainakin.Taidat olla 1854 syntyneen Katrin sukuhaaraa.Kirjoittelen sinulle s-postia kunhan pengon ensin papereitani esiäiti Koistista.Siinä oli jotain miks en ollut hänen vanhemmistaan varma aikanani mutta en nyt muista äkkiä mikä epävarmuuden teki.Kuolintiedoista laskettuna tulisi syntymävuodeksi 1769 joka se ei ainakaan ole koska eka avioliitto solmittu 1781.Pohditaan ja saatat olla aivan oikeassa.

Nimi: Tarja Piitulainen

05.03.2013 13:31
Hei, Brita Hoffrenin aviomies on ruotsalainen sotilas Valentin Wester, joka Suomessa palveli Viipurin läänin jalkaväkirykmentissä.

Vastaus:

   KIITOS !
Olet ihana ihminen kun niin harva kommentoi tai kirjoittaa vieraskirjaan.Tämä tieto suuri yllätys kun en vaan ollut päässyt pidemmälle Valentin suvussa.Yritystä on ollut.
Kirjoitan sinulle s-postia ihan nyt heti.
Kovin mielenkiintoista sekin että oommeko kenties ihan samassa sukupuussa jonkun oksan kautta.
Palaillaan asiaan.

Nimi: Heikki Turunen

14.04.2012 16:51
Meillä näyttäisi olevan yhteisiä esi-isiä Turusten suvussa puutosmäellä.

Vastaus:

    Laitanpa iltasella sinulle s-postia.   Siitäpä sitten selvittelemme kuka on yhteinen esi-isämme.Oli tosi mukava kun otit yhteyttä.

22.06 2012. Mukavaa juhannusta sinulle vaikka et uskaltanut vastata kirjeeseeni.Aurinkoa ja iloista mieltä missä sitten haahuilnetkin juhannusta viettämässä.

Nimi: ut
Kotisivut: http://sukututkimus.suntuubi.com/

04.12.2011 21:30
KORJAUS:
http://sukututkimus.suntuubi.com/

Nimi: u
Kotisivut: http://sukututkimusi.suntuubi.com/

02.12.2011 05:54
Aloin kiinnostua dna:sta, kun kesällä löytyi sen avulla Amerikan sukulainen, jonka pystyin myös sukututkimuksella todentamaan.
Kantatalojen vanhimmista isännistä olen joutunut joitain poistamaan, kun ne on tehty vain isäntäluetteloista, eikä niissä näy isäntäsuvun vaihtuminen, jos nimet patronyymeineen ovat kovin yleisiä. Länsi-Suomessa kun sukunimiä ei ollut juurikaan ennen 1900-lukua.
Oletko ollut jo testeissä?

Vastaus:

Hei,tuon linkin sivustoa ei löydy.......??
En ole käynyt testeissä.Varsin mielenkiintoista. En ole myöskään perehtynyt syvällisemmin aiheeseen.
Samojen nimien pyöriessä suvussa pitää todella olla tarkka.Karjalassa elettiin suurperheinä ennen ja voi olla kahdella veljeksellä samana vuonna syntyneet lapset joilla sama nimi.Siksköhän on sanottu "Mikon Tahvo tai Pekan Tahvo".Liekö Pohjanmaalla ollut tapana lisätä puhekielessä kenen Tahvoa tarkoitetaan? Ja ei tainnut oikein olla tapanakaan elää suurperheissä.En ole vielä ehtinyt oikein perehtymään Pohjanmaahan mutta sen aika tulee kun juuria longertelee sinnekin.Halut on perehtyä siihenkin Suomen osan kulttuuriin.Sukututkimushan on paljon muutakin kuin kuolleiden nimien keruuta paperille.Olen joutunut jonkinverran kaivelemaan tietoja sukunimettömiltä alueilta ja sepä onkin erilaista.

Nimi: enna

27.10.2011 21:18
hei.kiljuset,vanhaset ja liikoset kiinnostaa.isä syntynyt paakkolassa -28 isän isä kiljunen äiti liikonen.tuntemattomia sukulaisia paljon.mielenkiinto herää nimen kiljunen kohdalla aina.

Vastaus:

Terve. Mukava että kirjoitit.Tosi mukava siksikin että näkyy olevan lukijoita ja harva "ilmottautuu".Mielelläni keskustelen suvusta mutta en täällä julkisesti 1900 lukulaisista.Koitan ottaa iltasella yhteyttä jos tuo sähköpostiosoitteesi toimii.Yritän mutta nyt juuri en jouda.Saatamme olla vaikka sukulaisiakin jostain sukupolvesta.
HUOM!En saanut osoitettasi toimimaan vaikka yritin muokatakin vaan aina tuli takaisin. Jos haluat tietää sukujuuristasi niin pistä osoite blogiin KOMMENTOI kohtaan ja ruksaa yksityinen niin kukaan muu ei pääse näkemään osoitettasi jos niin toivot.Ehdottomasti ruksi YKSITYINEN .

Nimi: Seija

08.09.2011 15:59
Moikka Anja! Olen iloisesti yllättynyt, kun löysin sivusi! Laitoin hakusanaksi Romu ja tällaistakin tuli vastaukseksi.

Vastaus:

Huomenta. Ehdin jo vastata s-postiisi ja sit tulin blogiini.Vai silleenkin tämän löytää.Eipä tämä salainen ole.Sinulla iso arkisto joten korjaapa jos huomaat filunkia.Olisin todella iloinen sellaisesta huomautuksesta.Minä touhuan 1600 lukua ja 1700 luvun alkupuolta ja tiytsti muitakin aikoja. Asiakirjoissa käsialat vaikeita mutta hieman paremmin jo alkaa sujua kun tottuu.Ja se ruottinkieli suomea äidinkielenään puhuvalle...
Kiva kun jätit viestin. Laskurista päätellen kävijöitä on ja olis tietennii kiva tietää kuka poikkeilee... ja toivoisin lukijoilta rohkeutta korjata kun virheen huomaa.

Nimi: Kaisu

18.06.2011 09:03
Hyvää huomenta Anja!Meillä paistaa taas vaihteeksi aurinko. Kovin on vaihtelevat nämä säät.Ja kuulin juuri uutisista että olis hyvä ottaa sateenvarjo ja kumisaappaat juhannuksen viettoon. Voi hyvin. Kaisu

Vastaus:

Sunnuntaihuomenta täältä.On oikein mukava saada tervehdys sieltä etelästä.Onhan tässä aikamoinen väli asuinpaikkakunnillamme.Tulevaisuudessahan näen miten luonto vaihtuu Köpenhamina - Turku. Mielenkiintoista.
Täällä on juuri nyt aamusella kymmenkunta astetta lämmintä ja pilvipouta.Sääennusteen mukaan sadekuuro tulossa.
Toivottelen mukavaa juhannusta - satoi tai paistoi.Iloitkaamme kesästä !

Nimi: UT
Kotisivut: http://sotakirjani.suntuubi.com/

13.06.2011 12:07
Molemmista kirjoistani alkaa painos olla lopussa. Muutaman kappaleen varasin kuitenkin itselleni, jos joku vielä haluaisi tilitse.
Käyhän tutustumassa linkistä! Sotakirjassani isäni kertoo päiväkirjassaan hirveistä Särkisyrjän taisteluista Sortavalan maastossa.

Nimi: Marie
Kotisivut: http://www.gleefani.suntuubi.com/

05.06.2011 15:46
Moi!  Kiva aihe! Vaikka en itse biologiasta ja anatomiasta niinkään perusta... Vastavierailu???

Nimi: Riitta Lahdesta

18.04.2011 17:10
no hei vaan Anjuska. Mielenkiintoset sivut, kun vaan aika riittäisi opiskelijalla lueskella. Täällä kait muutaman viikon saisi kulumaan, jos oikeen alkaisi perehtymään. Jospa minäkin sitten eläkepäivinäni alan omaa sukuani tonkimaan

Vastaus:

Hei,hei ! Meinaatko että eläkepäivät sinulle koittavat ? Tarkoitan vaan sitä että kun eläkeiän nosto kovasti "tapetilla".
Aloita vaan sukututkimus,suosittelen.Jos ottaa mukaan historiaa niin se lisää kovasti mielenkiintoa.Paikallishistoriasta voi huomata että kaikenlaista on tapahtunut kylissä. Sukututkimusta voi tehdä eri tavoin.Vanhat paperit ja käsiala vaatii kärsivällisyyttä mutta "palkitseee".
Mukavia kevätpäiviä!

Nimi: Kaisu i Borås

08.03.2011 09:24
Huomenta! Kyllä meillä on ollut aivan ihana rymytalvi.Roimat kinokset ja kunnon pakkaset koko talven.

Nimi: Riitta

07.03.2011 11:30
Huomenta Anjuska,opastin Kaisun sun sivuille,ja hän kirjoittikin sulle terveiset,mehän tapaamme toisella sivustolla..

Vastaus:

Onhan kiva että joku haluaa pistää terveisetkin.Laskurista näkee että lukijoita on mutta eipä juuri kommentteja tule.Oma huvihan tämä ja jos joku saa vinkkiä sukujuuriinsakin niin ok.Jos kyllästyn keräilemään 1700 lukulaisia joka on päätarkoitus niin poistan sivut ja siinä se sitten on ja piste.Alahan sinäkin laittaa menneitä sukulaisia jonoon.Monissa myllistyksissä esivanhemmat ovat olleet vuosisatojen kuluessa,selviää historiankirjoista.Innostupa asiaan.

Nimi: Kaisu i Borås

07.03.2011 11:26
Terveiset täältä Ruotsista. Olemme tavanneet Raumalla kun tämä yhteinen ystävämme Riitta Susanna Mokko vielä asusteli nillä kulmilla.

Vastaus:

Jes,nyt muistan ja minulla hiuusholli täys miehiä. Nurkatkin piukeessa ukkoja.....eiks se jotain semmoista ollut.      Teillä voipi olla siellä vähälumisempaa.Sain Tanskasta serkun puutarhasta kuvia tänään ja siel jo kukkii.Kuvissa ei ole lunta mutta on mainittu että vähän on ja yöt kylmiä,jos suomensin oikein.Huonolla kielitaidolla tekee näppärästi epävireisiä käännöksiä.

Nimi: Ritva

06.02.2011 12:50
Hei Anja.
Laitoin sulle s.postia

Nimi: u

06.02.2011 11:32
Nukkuuko Anja!
Kuuntelen...

Nimi: mie ite
Kotisivut: http://mummeli.suntuubi.com/

23.01.2011 09:00
Nyt on hymiöt täälläkin Hyvä minä - osasin.

Vastaus:

Minkähän tähden välillä olivat pois. Tietysti siksi kun aina välillä käyn mukamas parantelemassa asioita.

©2019 Mummeli - suntuubi.com